dimarts, 19 de febrer del 2013

Ruta pel nord

L'Índia, amb una extensió de 3.287.595 km², és el sèptim país més gran del món, per davant d'Argentina i darrere d'Austràlia, a més de ser el segon més poblat, després de la Xina. I aquest va ser el punt més difícil de tota la preparació del viatge, delimitar la zona que volíem visitar. Aquest va ser el nostre primer tema i fins fa pocs menys d'una setmana encara hem estat fent canvis. Escollir quina ruta farem i quants dies ens hi quedarem a cada lloc, ha estat un tema molt complicat. Finalment, ja hem decidit on i quants dies pararem, i el nostre "pla" és el següent:

10 de març: Frankfurt - Delhi
Volem amb Air India. El vol és de nit, així que arribarem a Delhi l'11 de març al matí, on després d'unes hores d'escala, continuarem fins a Kolkata.

11 de març: Kolkata
fins el 14 de març. Aquest dia, per la nit, agafarem un tren fins a Gaya (458 km), on un taxi o amb qualsevol altre mitjà de transport disponible, esperem poder arribar fins Bodh Gaya.

15 de març: Bodh Gaya, fins a l'endemà, que agafarem un altre tren per anar fins a Varanasi (203 km). Varanasi, una de les set ciutats sagrades de l'hinduisme, però també del jainisme i del budisme. Aquesta, de moment, és la ciutat que em resulta més interessant, de totes les que tenim pensat visitar.

16 de març: Varanasi fins al 20 de març, que continuarem fins a Allahabad (124 km).

Del 20 de març al 22 ens quedarem a Allahabad, i aquesta nit anirem amb un altre tren fins a Agra (453 km), on ens espera el espectacular Taj Mahal.

23 de març: Agra fins al 25 de març, que matinarem sobre manera per agafar el següent tren que ens portarà fins a Jaipur (241 km).

Del 25 de març al 28 serem a Jaipur, i el 28 de març sortirem cap a Delhi (302 km), per passar allà els nostres últims dies en aquest curiós país, fins a l'1 d'abril que, des de Delhi, agafarem l'avió de tornada cap a Frankfurt.

En total, farem més de 1.800 km pel nord de l'Índia.

Totes les connexions aèries les fem amb Air India. Vam comprar els bitllets fa poc més d'un parell de mesos amb Edreams, anada i tornada (en total, 3 vols, per l'escala a Delhi, per poder començar el viatge des de Kolkata) amb assegurança pels vols, pels equipatges i assegurança internacional, tot per a dues persones, per aprox. 1.200€.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada