dilluns, 18 de febrer del 2013

Comença el compte enrere...

Tic, tac, tic, tac, els nervis i la inquietud comencen a ser predominants. Només falten tres setmanes perquè comenci el nostre viatge. Destí: l'Índia.
Aquest serà el principal tema del bloc, així com també preparació, precaucions i altres temes importants que sempre s'han de tenir en compte amb un viatge, però que, quan aquest viatge té com destí l'Índia, adquireixen encara més importància. La intenció és compartir aquí el futur diari del viatge, així com també qualsevol detall, curiositat o tema que tingui relació, directa o indirecta, amb l'Índia o amb el viatge.
Després de molt rumiar i d'una intensa investigació, hem aconseguit escollir quina serà la nostra ruta pel nord de l'Índia durant 3 setmanes. 3 setmanes poden semblar molt llargues, però quan tens només tres setmanes per visitar un país con l'Índia, es poden fer molt curtes, especialment, al moment de decidir què vols veure i què no pots anar a veure (ja sigui per falta de temps, falta de connexions o prioritat d'altres destinacions. El 10 de març començarà la nostra aventura des de Kolkata (Calcuta) amb una petita escala abans a Delhi, que durarà fins a l'1 d'abril. 

Aquesta serà la nostra ruta:


En total, més de 1.800km, amb parada a Kolkata, Bodh Gaya, Varanasi (Benarés), Allahabad, Agra, Jaipur i, per últim, Delhi. Tot el recorregut el farem amb els "ràpids" trens que circulen per l'Índia.

I, per acabar, el bloc es publica també en castellà i en alemany. Únicament voldria puntualitzar que, en la majoria dels casos, especialment entre el castellà/català - alemany, no es tracta de traduccions, sinó del mateix contingut tractat o expressat d'una altra manera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada